Diensten

Sportvelden

Welke sport er ook beoefend wordt, de ondergrond moet er strak bij liggen. Wij verzorgen een strakke ondergrond waarbij wij rekening houden met alle moderne eisen waaraan het sportveld moet voldoen. Veelal denkt men aan voetbalvelden, maar wij werken daarnaast ook aan o.a. hockeyvelden, tennisbanen en atletiekbanen.

Wegenbouw

Voor de wegenbouw egaliseren wij de steenkorrel voor het asfalt, met uiteenlopende profielen. Maar ook zorgen wij voor een sterke en stabiele ondergrond voor straatwerk. 

Bedrijfshallen

Voor bedrijfshallen zorgen wij voor de strakke ondergrond.

Bedrijfsterreinen

Door het zware transportverkeer op bedrijfsterreinen wordt er veel gevraagd van onze ervaring én expertise, zodat uw bedrijfsterrein er altijd strak bij ligt.

Materieel

Wij begrijpen als geen ander dat goed gereedschap het halve werk is. Daarom werken wij enkel met het allerbeste gereedschap en hebben we onlangs geïnvesteerd in een gloednieuwe combinatie. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren en u de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Wij weten dat precisie en nauwkeurigheid essentieel zijn bij elk project dat we uitvoeren, en daarom beschikken wij over de modernste meetapparatuur wat resulteert in de perfecte ondergrond voor uw sportveld, bedrijfshal, of bedrijfsterrein.

Specials

Omdat onze expertise verder gaat dan egaliseren doen wij uiteenlopende projecten.